skip to Main Content

Økodag på Stensbølgård 2019

OBS OBS OBS !!!
Vi har besluttet at vi ikke holder ØKO dag i år – det har været en svær beslutning efter 13 sæsoner med en masse glade gæster.
Det er et kæmpe arbejde at åbne dørene for så mange mennesker, og derfor har vi besluttet at holde en pause i år.
Vi holder dog senere på året høstmarked den 30. august og 1. september, og honning-jordbærdag d. 22. Juni, hvor vi åbner dørene for gæster til en hyggelig dag med rundvisning og andre hyggelige aktiviteter – mere om det på vores hjemmeside.
Mange hilsner
Johan og Kirsten

Økodag

 (Siden her bliver opdateret)

Økodag på Stensbølgård byder blandt andet på halmlegeplads, kalveklap, traktorprøvning, lækre økologiske burgere og en flot udsigt over Isefjorden

Midt i April, når forårssolen står højt på himlen, er det atter tid til at invitere til Økodag på Stensbølgård.

Johan og Kirsten tager for 12.  gang imod gæster allerede fra kl. 9.30, så der er god tid til at se sig omkring på gården, inden køerne danser ud på græsset klokken 12.

Gården ligger på Sjælland i et naturskønt område mellem Roskilde fjord og Isefjorden, hvor den gemmer sig op ad den lille landsby Kyndeløse, som har udsigt til fjorden mod vest, nemlig Isefjorden og den lille ø, Orø.

Økodags folder 2018

Download vores økodagsfolder her

Økologien har haft sin grobund på Stensbølgård siden 1998, og det er en beslutning, som hele familien bakker op om. Grunden til at økologien fik sin plads var lysten til at højne dyrevælfærden og undgå sprøjtemidler og kunstig gødning på markerne. Som økolog har man valgt at passe på naturen – det ses ved en større mangfoldighed både i forhold til dyr og planter. Læs mere om gården her

Gode oplevelser til økodag på Stensbølgaard

Økodag på Stensbølgård vil være fuld af indtryk fra natur og dyr på gården. Der vil være fornøjelser for både store og små. Udover at betragte de økologiske køers glade krumspring på marken kan du klappe de små kalve, eller du kan få dig en snak med familien og dem som passer dyrene, desuden er andre økologiske landmænd hidkaldt for at hjælpe med at svare på spørgsmål fra gæsterne, og familie og venner stiller op for at hjælpe med at gøre dagen festlig og fyldt med gode oplevelser.

Stensbølgård stiller en halmlegeplads op som ikke kun er for de mindste, og der er mulighed for at sidde i traktorerne og køre på pedaltraktor.

Grillen er tændt op til ØKO burgere med hjemmelavet hakkebøf af kød fra gården, vi laver risengrød af mælk fra gården og du kan få kaffe og kage. Derudover er det mulighed at købe blandt andet spegepølser, lækre bøffer, hakket oksekød med mere, som er fra ungdyr vokset op på Stensbølgård.

Det er selvfølgelig også muligt at købe en lækker is fra Hansens Is

Har du selv medbragt en madkurv kan du sidde i haven, på gårdspladsen eller ved den grønne græsmark, hvor køerne græsser fra kl. 12. Det er en god ide at medbringe et tæppe at sidde på.

Festlighederne varer frem til kl. 14.00, så tag hele familien og vennerne med til Økodag på Stensbølgård og nyd dagen sammen med mange glade køer, økologer og andet godtfolk.

HUSK KØERNE LUKKES UD PRÆCIS KL. 12.00 – KOM I GOD TID.

Adressen er: Smedevej 18, Kyndeløse. 4070 Kr. Hyllinge

Den officielle økodags side

Praktiske oplysninger:

I 2019 afholder vi ikke økodag

Back To Top