skip to Main Content

Økologisk gårdbutik og stalddørsalg

Stalddørsalget på gården er altid åbent og der er selvbetjening.
Her har du mulighed for at købe årstidens lækre og friske grønsager, altid lige fra direkte fra marken!
Her finder du også vores populære æg og honning fra bistader som står på gårdens marker.

Indgangen til vores stalddørssalg finder du inde på gårdspladsen.

I gårdbutikken kan der købes en masse økologiske varer. Vi har selvfølgelig oksekød fra eget opdræt som altid har hængt og modnet så smagen i kødet er i topklasse (grillpølser, spegepølser, højrebsbøffer, hakket oksekød og andre udskæringer).

Læs mere herunder

Vi modtager mobilepay, dankort, visa og mastercard

Åbningstider

Stalddørssalget:
8:00 – 19:00

Gårdbutik:
Man – Tors: 12-14
Fre – Søn: 10 – 14

Ellers ring eller find os på gården,
så åbner vi.
Tlf: 4296 7125

Varer i stalddørsalget

Friske æg kan altid købes !!

Der vil i årets løb komme et bredt udvalg af friskhøstede økologiske grøntsager og krydderurter lige fra vores marker.
Udvalget er bredt og varierer hen over året.
Se evt. på vores facebook, kig forbi butikken eller giv et kald for at høre nærmere.

Økologiske kartofler
Økologisk romainsalat
Økologisk broccoli
Økologiske sukkermajs
Økologiske rødløg
Tomater

Økologisk gårdbutik i Lejre kommune

I gårdbutikken kan der købes en masse økologiske varer. Vi har selvfølgelig oksekød fra eget opdræt som altid har hængt og modnet så smagen i kødet er i topklasse (grillpølser, spegepølser, højrebsbøffer, hakket oksekød og andre udskæringer).

Kylling fra Gothenborg som er af den fineste økologiske kvalitet, ægte økologisk frilandskyllinger, som er store, flotte og virkelig smager af kylling. Hele halve, lår og bryst, samt de lækre skovkyllinger. Når julen nærmer sig forhandler vi også økologiske juleænder.

Økologiske Svinekødsprodukter som bacon, leverpostej, medister og forskellige udskæringer fra Den økologiske slagter “Slagtergården” i Holbæk.

Økologisk lammekød fra Varde ådal sælges også i butikken.

Økologisk oksekød fra Stensbølgård

Vores økologiske oksekød er vi meget stolte af. Vi har nogen store flotte kødkvægskrydsninger som vi laver vores produkter af. Det er ungdyr som der virkelig bliver forkælet, det er lige før de faktisk for lov at sove i vores seng. De går ude på græs fra april til november – om vinteren et de inde i stalden.

Når du først har smagt økologisk oksekød fra Stensbølgård,
er det svært ikke at komme igen.

Vi har de fleste udskæringer. Højrebsbøffer, stege, simre kød, T-Bone steaks, Hakket oksekød, spegepølser og forskellige grillpølser.

Alt vores kød er på frost.

Økologiske grøntsager

Vi dyrker ca 5 Ha med økologiske grøntsager. Udvalget forsøger vi gøre så bredt som muligt så vi kan tilbyde friske varer året rundt. Vi dyrker ca 50 forskellige slags grøntsager, salater og urter, som hovedsageligt bliver solgt i vores stalddørssalg. Vi leverer grøntsager hver uge til Københavns restauranter og kantiner som ønsker friskhøstede grøntsager af høj kvalitet, direkte fra marken !! Det er en vigtig ting for os at alt der kommer fra os er af højeste kvalitet og at modtageren kan se og smage forskellen. Vi har meget få lagervarer, selvfølgelig har vi i vinterperioden, løg, kartofler, rodfrugter og hvidløg på lager, men ellers er det lige fra marken.

I vores plantetunnel laver vi alle vores udplantningsplanter. Disse sår og planter vi hen over hele sæsonen så vi hele tiden kan tilbyde friske økologiske grøntsager. Hen over sommeren er tunellen fyldt med tomater, chili og basilikum.

I vores økologiske grøntsagsproduktion er ikke kun fokus på hvad vi dyrker men også selve jorden. Vi tror på det at dyrke jorden er yderst vigtigt. For at få sunde velsmagende grøntsager skal vi også have en sund og levende jord. Det gør vi bla. ved at køre mindst muligt med store maskiner og så vidt muligt hele tiden have levende planter som vokser i jorden. Derudover laver vi kompost som tilføres jorden. På den måde passer vi på jorden og mikrolivet.

Økologiske krydderurter og blomster
Økologiske tomater
Økologiske salater

Back To Top